no kurwa!
Z tego co widzę na last.fm Darek też jedzie
Kreator zmiażdzy!!!
To tak Kreator - świetny koncert i świetna muza ! świetny frontman !
Vader - ja zasypiałem na stojąco (nie znam twórczości a było już późno) perkusja za głośno (podobno Vader chciał by ich akustyk ich nagłośnił)
Closterkeller - nie znam twórczości. ale cholernie żałuję, że byłem tylko na końcówce koncertu, bo koncert wymiótł jak dla mnie.
ACID DRINKERS ! - ROZPIERDOLILI KONKRETNIE!!! NAJLEPSZY KONCERT!
Wood cały oczywiście piękny, najcudowniejsze dni w ostatnim czasie. Świetne warsztaty, spotkania. Muzycznie nie podnieciłam się tak, jak rok temu (największe rozczarowanie - Vader... wolne żarty, a nie woodstockowy koncert), ale i tak było nieźle. Acidsowy gig w tamtym roku jak dla mnie był niezapomniany, teraz też oczywiście była klasaaa, tylko mogłoby być mniej nowych wałków, w końcu Woodstock koncert to nie do końca promocyjny koncert, jesienią się do woli polansują VoSem ;] I cudownie, że zagrali Blusika, bom uzależniła się od tego wałka I Tit jak ładnie wyglądał
Z Closterkellerem mam podobne wrażenia - kompletnie nie moja działka, ale spod sceny wyszłam totalnie oczarowana, i ten bis.... Pięknie; chyba będą poważną konkurencją w walce o Złotego Bączka, któego fajnie by było, jakby zgarnęli Lipali, choć koncert był w sumie przeciętny. I zaś ci ludzie drący się tylko nóż i nóż
I wielkie brawa dla Clawfingera, ludzi rozruszali, fajnie się bawili, przeboje poleciały.
A Kreator cóż, jakoś wciąż tak nie bardzo ;]